Προϊόντα - Σειρά κουρτινόξυλων

Η Goelst θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση. Επιλέξτε τον τύπο σιδηροδρόμου ανάλογα με το ύφασμα, το στιλ και το είδος της κουρτίνας που θέλετε να κρεμάσετε. Επιλέξτε έναν τρόπο χειρισμού. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Όποιες και αν είναι οι επιλογές σας, όλες οι της Goelst κατασκευάζονται από αλουμίνιο κορυφαίας ποιότητας και είναι εξοπλισμένες με τους πιο λείους και αθόρυβους σιδηρόδρομους.


Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού

Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού 2102 Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού 4600 Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού 4700 Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού 2900

Τα κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού της Goelst διατίθενται σε τρεις κατηγορίες: για στενό σιδηρόδρομο, για φαρδύ σιδηρόδρομο και για σιδηρόδρομο για διπλή/τριπλή κουρτίνα.

Ανάλογα με την εμφάνιση και το βάρος των κουρτινών σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον από τους πολλούς τύπους στενού ή φαρδιού σιδηροδρόμου.

Οι σιδηρόδρομοι για διπλή/τριπλή κουρτίνα παρέχουν δύο ή τρεις αψεγάδιαστα παράλληλες ράγες σε μία μόνο μονάδα. Αποτελεί την ιδανική λύση για το συνδυασμό διάφανων και σκούρων κουρτινών πυκνής ύφανσης.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού (στενού)

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Κουρτινόξυλα χειροκίνητου μηχανισμού (φαρδιού)

Cord-operated curtain rails

Κουρτινόξυλα με μηχανισμό με κορδόνι 5100 Κουρτινόξυλα με μηχανισμό με κορδόνι 5300 Κουρτινόξυλα με μηχανισμό με κορδόνι 5600 Κουρτινόξυλα με μηχανισμό με κορδόνι

Τα κουρτινόξυλα με μηχανισμό με κορδόνι είναι μια κομψή επιλογή, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν το άνοιγμα και το κλείσιμο των κουρτινών με ομαλό και αθόρυβο τρόπο. Οι σιδηρόδρομοι διατίθενται σε διάφορα είδη και είναι κατάλληλοι για ελαφριές και βαριές κουρτίνες. Υπάρχει η δυνατότητα διαμόρφωσης του σχήματος των σιδηροδρόμων από τους ειδικούς μας, προκειμένου να είναι δυνατή η τοποθέτησή τους σε οποιοδήποτε σχήμα ή χώρο.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μηχανισμού με κορδόνι σε συγκεκριμένα συστήματα, όπως στους σιδηρόδρομους για κουρτίνες ρόμαν, στα συστήματα εσωτερικής σκίασης με πάνελ εσωτερικού χώρου ή σε διαχωριστικά.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Κουρτινόξυλα με μηχανισμό με κορδόνι

Κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού

Κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού 6200 Κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού Nice RF Κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού Κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού

Για πολυτελή εμφάνιση και πρακτική λειτουργία, τα συστήματα ηλεκτροκίνητου χειρισμού κουρτινών είναι η προφανής επιλογή. Υπάρχει δυνατότητα ελέγχου των ηλεκτροκίνητων συστημάτων μέσω τηλεχειριστηρίου υπέρυθρων ή ραδιοσυχνοτήτων, καθώς και δυνατότητα σύνδεσής τους σε ένα οικιακό σύστημα αυτοματισμού.

Ο χειρισμός των κουρτινών μέσω τηλεχειριστηρίου παρέχει πολλά οφέλη. Ο χειρισμός κουρτινών σε παράθυρα που είναι δυσπρόσιτα, είναι τοποθετημένα σε οροφή ή σε φεγγίτη μπορεί να γίνεται με πολύ εύκολο τρόπο. Επιπλέον, τα κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού είναι μια ουσιαστική και πρακτική λύση για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μετακίνησή τους. Τέλος, τα κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού έχουν τη δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας τους όταν δεν είναι κανείς στο σπίτι, με προσομοίωση της παρουσίας ανθρώπων στο χώρο. Μια σημαντική προσθήκη στα μέτρα προφύλαξης που λαμβάνετε για τις διαρρήξεις.

Μεταξύ των ελκυστικών επιλογών συγκαταλέγεται ένας αφαιρούμενος οδηγός σιδηρόδρομος που καθιστά δυνατή τη χειροκίνητη λειτουργία του συστήματος.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Κουρτινόξυλα ηλεκτροκίνητου μηχανισμού

Κουρτινόξυλα για διαχωριστικά χώρων / νοσοκομείων

Κουρτινόξυλα για διαχωριστικά χώρων / νοσοκομείων 4100 Κουρτινόξυλα για διαχωριστικά χώρων / νοσοκομείων 4100 Κουρτινόξυλα για διαχωριστικά χώρων / νοσοκομείων 5100 Κουρτινόξυλα για νοσοκομείων

Οι σιδηρόδρομοι για διαχωριστικά της Goelst είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τον τομέα φροντίδας υγείας και αποτελούν την πρότυπη λύση στο χώρο εδώ και χρόνια. Ο σιδηρόδρομος χρησιμοποιείται κατά κανόνα για το διαχωρισμό των κλινών σε νοσοκομεία και άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ως διαχωριστικό σε επιχειρήσεις ή ακόμα και σε σπίτια.

Το σύστημα μπορεί να εξοπλιστεί με ένα σύστημα απελευθέρωσης φορτίου για την ικανοποίηση κάθε απαίτησης για ασφάλεια από αυτοτραυματισμούς, ενώ, εξυπακούεται ότι υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης ηλεκτροκίνητου μηχανισμού σε αυτού του είδους τα διαχωριστικά. Μπορούν να συμπεριληφθούν χρήσιμα εξαρτήματα όπως σιδηρόδρομος για ορό, άγκιστρο για τον ορό και πιάστρα κουρτίνας.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Κουρτινόξυλα για διαχωριστικά χώρων / νοσοκομείων

Συστήματα για κουρτίνες ρόμαν

Συστήματα για κουρτίνες ρόμαν 7400-E Συστήματα για κουρτίνες ρόμαν 7400 Συστήματα για κουρτίνες ρόμαν 7800 κουρτίνες ρόμαν

Οι κουρτίνες ρόμαν, είτε χρησιμοποιούνται ανεξάρτητες είτε σε συνδυασμό με κανονικές κουρτίνες, προσδίδουν ζεστασιά και στυλ σε κάθε χώρο. Η κατακόρυφη κίνηση των περσίδων είναι ιδανική για την απόκρυψη μιας συγκεκριμένης περιοχής, για την απομάκρυνση των περίεργων βλεμμάτων των περαστικών ή για το σκοτείνιασμα ενός χώρου.

Επίσης, οι κουρτίνες ρόμαν εξοικονομούν χώρο. Συνήθως, τοποθετούνται στην εσοχή του παραθύρου και συνεπώς δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο στους τοίχους.

Τα συστήματα κουρτινών ρόμαν της Goelst είναι κατάλληλα για όλα τα υφάσματα και ο χειρισμός τους μπορεί να γίνεται μέσω κορδονιού, αλυσίδας ή ηλεκτροκίνητα. Οι κουρτίνες μπορούν να ασφαλίσουν σε οποιοδήποτε επιθυμητό ύψος. Υπάρχει μια προαιρετική, ημιαυτόματη λειτουργία: η κουρτίνα χαμηλώνει αυτόματα μετά από ένα σύντομο τράβηγμα.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Συστήματα για κουρτίνες ρόμαν

Συστήματα σκίασης με πάνελ

Συστήματα σκίασης με πάνελ Συστήματα σκίασης με πάνελ Συστήματα σκίασης με πάνελ 7330 Συστήματα σκίασης με πάνελ

Τα συστήματα σκίασης με πάνελ της Goelst προκαλούν τη δημιουργικότητά σας: είτε επιθυμείτε να ντύσετε εντυπωσιακά παράθυρα, να δημιουργήσετε ένα διαχωριστικό δωματίου ή έναν ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης, τα πάνελ είναι πάντα μια κομψή και ευέλικτη λύση. Επιπλέον, τα επίπεδα πάνελ αναδεικνύουν κάθε σχέδιο και ύφασμα που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Τα πάνελ της Goelst μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητες, μεμονωμένες μονάδες ή να ενωθούν. Τα ενωμένα πάνελ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό, με κορδόνι ή με κοντάρι.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Συστήματα σκίασης με πάνελ

Σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου

Σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου 4100 Σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου 5100 Σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου Σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου 4200

Σε πολλούς κλάδους, όπως αυτόν της φροντίδας υγείας, οι κουρτίνες μπάνιου που ανοιγοκλείνουν με ομαλό τρόπο δεν είναι απλώς η επιθυμητή λύση, αλλά και σημαντικό μέτρο για την ασφάλεια, την άνεση και την πρακτικότητα. Γι’ αυτό το λόγο οι σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου της Goelst είναι περίτεχνα κατασκευασμένοι από μία μόνο ράγα με δυνατότητα κάμψης. Με υλικό κατασκευής το αλουμίνιο και αδιάβροχα στηρίγματα, διασφαλίζεται ότι οι κουρτίνες μπάνιου ανοιγοκλείνουν με ομαλό και αθόρυβο τρόπο, για πολλά χρόνια.

Η σταθερή τοποθέτηση αυτού του σιδηροδρόμου είναι πολύ απλή υπόθεση, χάρη στα περιλαμβανόμενα εξαρτήματα στερέωσης.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Σιδηρόδρομοι για κουρτίνες μπάνιου

Συστήματα για φεγγίτες/αίθρια/ημιυπαίθριους χώρους

Συστήματα για φεγγίτες/αίθρια Συστήματα για φεγγίτες/αίθρια 6500 Συστήματα για φεγγίτες/αίθρια 6700 Συστήματα για φεγγίτες/αίθρια

Τα αίθρια, οι φεγγίτες και άλλοι χώροι με διαφανείς οροφές χρειάζονται πιο συγκεκριμένες λύσεις. Συχνά αυτοί οι χώροι είναι δυσπρόσιτοι, έχουν περίεργα σχήματα ή γωνίες. Παρόλα αυτά, όμως, μπορεί να εξακολουθείτε να θέλετε να κρατήσετε μακριά το φως του ήλιου, να ρυθμίσετε την εσωτερική θερμοκρασία ή να εξισορροπήσετε την ακουστική του χώρου.

Σε κάθε περίπτωση, τα συστήματα της Goelst σάς παρέχουν την κατάλληλη λύση. Η Goelst μπορεί να παρέχει το κατάλληλο σύστημα, όποιο κι αν είναι το σχήμα και η γωνία του παραθύρου. Τα συστήματα είναι ηλεκτροκίνητα και ο χειρισμός τους είναι δυνατός μέσω τηλεχειριστηρίου ή οικιακού συστήματος αυτοματισμού.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Συστήματα για φεγγίτες/αίθρια

Συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης

Συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης Συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης Συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης Συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης

Σε πολλά επαγγελματικά κτίρια, αλλά τελευταίως όλο και περισσότερο σε κατοικίες, γίνονται συχνά αλλαγές, ανακαινίσεις ή μετακινήσεις των διακοσμητικών στοιχείων που αναρτώνται στους τοίχους. Αυτό έχει συνήθως ως αποτέλεσμα να μένουν πολλές τρύπες στους τοίχους. Χάρη στα συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης της STAS, η αλλαγή μιας κορνίζας ή ενός πίνακα θα είναι πλέον παιχνιδάκι. Και οι τοίχοι σας θα παραμένουν άθικτοι.

Ένα σύστημα ανάρτησης έργων τέχνης αποτελείται από έναν ουδέτερο σιδηρόδρομο για την ανάρτηση του έργου τέχνης και ασορτί κορδόνια και άγκιστρα. Ο σιδηρόδρομος τοποθετείται σε έναν τοίχο ή μια οροφή. Στη συνέχεια, τα κορδόνια αγκιστρώνονται στο σιδηρόδρομο και τα άγκιστρα μετακινούνται επάνω στο κορδόνι, προκειμένου να ρυθμιστούν στο επιθυμητό ύψος. Τέλος, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να κρεμάσετε τα αντικείμενά σας στα άγκιστρα. Δεν απαιτείται πολύπλοκη σχεδίαση ή μέτρηση του χώρου, απλώς αποφασίστε πού θέλετε να κρεμάσετε τα έργα τέχνης σας και τοποθετήστε τα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακή παρουσίαση, υπάρχει δυνατότητα εξοπλισμού των συστημάτων μας με λυχνίες LED ή φωτισμό αλογόνου για την ανάδειξη των αγαπημένων σας αντικειμένων.

Με λίγα λόγια, τα συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης είναι μια ουδέτερη, κομψή και εξαιρετικά ευέλικτη λύση για επιτοίχια τοποθέτηση αντικειμένων. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα αγοράσετε το σύστημα μία φορά και θα το έχετε για πάντα.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Συστήματα ανάρτησης έργων τέχνης

Σύστημα δημιουργίας πιετών

Σύστημα δημιουργίας πιετών Σύστημα δημιουργίας πιετών Σύστημα δημιουργίας πιετών

Το σύστημα δημιουργίας πιετών δεν είναι σιδηρόδρομος, είναι ένα πρόσθετο εξάρτημα. Η ειδική τεχνική δημιουργίας πιετών κάνει τις κουρτίνες να φαίνονται πιο όμορφες με αρμονικό κυματισμό. Μια πολυτελής εμφάνιση που χρησιμοποιείται παγκοσμίως σε ξενοδοχεία, σκάφη αλλά και ιδιωτικές κατοικίες.

Το σύστημα δημιουργίας πιετών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με συστήματα κουρτινών με χειροκίνητο μηχανισμό, ηλεκτροκίνητο μηχανισμό ή με κορδόνι.

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο Σύστημα δημιουργίας πιετών
ARA

AR

AT

AU

BE

BR

BG

CA

CH

CL

CN

CO

CZ

DE

DK

EE

ES

FI

FR

GR

HK

HR

HU

ID

IE

IN

IL

IT

JP

KR

LV

LT

MX

NL

NO

NZ

PL

PT

RO

RU

RS

SE

SG

SI

SK

TH

TR

UA

UK

USA

VN

ZA